MUSICA’T

El Musica’t Badalona 2011 acaba amb més de 400 espectadors

foto; Bernat Padilla

Més de 400 persones han assistit al Musica’t Badalona 2011, fet que suposa un increment d’un 35% respecte les dues primeres edicions. El Musica’t d’aquest any va acabar divendres passat amb l’actuació de Sanjosex, que es va convertir en la més massiva de les tres edicions del cicle de concerts en acústic.

Sanjosex va pujar divendres a la nit al teatre del Círcol Catòlic on va presentar en solitari i acústic el seu tercer disc “Al marge d’un camí”. També va interpretar temes dels dos discs anteriors. El públic que omplia l’equipament van estar entregats durant tot el concert, generant una gran relació amb l’artista. Els aplaudiments van obligar el cantautor de la Bisbal d’Empordà a tornar a sortir a l’escenari en diverses ocasions per fer bisos. El concert de Sanjosex s’ha convertir en el que hi ha hagut més públic de totes les tres edicions del Musica’t.

foto; Bernat Padilla

Valoració molt positiva

Des de concerts.cat, organitzadors del Musica’t Badalona, es fa una valoració molt positiva de l’edició d’enguany. Una edició que va començar el dia 14 amb el concert d’Albert Fibla i va seguir l’endemà amb els Lexu’s. Dos concerts que també van tenir una gran resposta per part del públic. La valoració també és molt positiva per la gran qualitat dels tres artistes del cartell d’aquest any.

El Musica’t acaba la tercera edició fent rècord d’assistència. Hi han passat més de 400 persones, prop d’un 35% més que les de les dues edicions anteriors. Aquestes dades converteixen el Musica’t en un festival consolidat a Badalona i en garanteixen la continuïtat. El públic ha demostrat que té interès per la música feta a casa nostra, en la nostra llengua. I és que la música en català viu probablement el seu millor moment, tant pel que fa a qualitat i diversitat de les propostes, com pel que fa a l’acceptació per part de públic i crítica.

foto; Bernat Padilla

Agraïments

El Musica’t Badalona 2011 ha estat un èxit. Però ho ha pogut ser gràcies al múltiples suports que ha rebut. Primer de tot per part del Círcol Catòlic per l’esforç i professionalitat de la seva junta, equip tècnic i personal de sala. Concerts.cat també vol agrair el suport rebut un any més per part de Saltamartí Llibres, on s’han venut els abonaments i les entrades de forma anticipada –aquest any més que mai-. També del bar del Círcol, el dissenyador Edmon de Haro, La Sargantana i de tots els mitjans de comunicació que han donat suport al Musica’t Badalona 2011.

El Musica’t Badalona 2011 ha acabat. Tot i així, la seva presència a la ciutat seguirà encara fins el 27 de febrer amb l’exposició “Música per Mirar” de Marta Pich que es pot veure a La Sargantana.

foto; Bernat Padilla

En clau de futur

L’èxit del Musica’t Badalona 2011 convida a mirar endavant. El Musica’t tornarà el proper hivern, però la bona resposta del públic permet avançar que abans del proper Musica’t concerts.cat presentarà més concerts a Badalona i, per primer cop, també a fora.

En aquest sentit, el proper 6 de març concerts.cat portarà a La Sargantana Miquel Abras, que hi presentarà en format acústic el seu nou disc “Temps de Zel”. Programar concerts entre un Musica’t i el següent no és nou. L’any 2009 ja es van organitzar els concerts de Delên, el propi Miquel Abras, i Els Amics de les Arts, tres artistes que no havien tocat mai a Badalona.

Anuncis

Comments are disabled.