MUSICA’T

Música per mirar

L’exposició Música per Mirar, de la fotògrafa Marta Pich és una activitat paral·lela del cicle Musica’t Badalona 2011. Fins el 27 de febrer, la mostra es podrà veure a La Sargantana (C/Sant Sebastià, 2). Entre els diverses instantànies captades per Pich hi ha concerts de Miquel Abras, Lax’n’Busto, Los Secretos, Amaral, Alejandro Sanz, entre molts d’altres.

Aquest vespre a les 19.30h a La Sargantana, ignagurarem l’exposició amb una copa de cava per tots els assistents.

Era l’any 2000 quan Marta Pich va iniciar la seva aventura fotogràfica una mica per casualitat. Es va comprar la seva primera càmera reflex i va començar a col·laborar en premsa. Es va formar a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, encara que, assegura que els seus grans mestres han estat els amics fotògrafs que ha tingut al seu costat. Durant aquests deu anys de professió ha col·laborat en diverses publicacions. Però la seva passió per la música va fer que de mica en mica s’anés centrant en aquest camp. I va ser gràcies a la música que la fotografia es va convertir en un puntal essencial de la seva vida.

L’exposició Música per mirar recull imatges de concerts que aquesta fotògrafa bagenca ha anat recopilant en el període 2003-2010, des del moment en què va conèixer la banda madrilenya Los Secretos, de la que n’és la fotògrafa oficial, fins a l’actualitat. Les seves fotografies s’han publicat en discos de Los Secretos, Andrés Calamaro, Raphael, David de María, Alejandro Sanz, Carlos Baute o Miquel Abras. Recentment ha editat un quadern de gira de Los Secretos que recopila les fotografies i cròniques de concerts de la gira 2010, que la van dur a recórrer la geografia espanyola amb el grup.

Més informació; www.martapich.com

 

Anuncis

Comments are disabled.