MUSICA’T Denominació d’Origen

Avui és el dia Lexu’s!

El Musica’t Badalona 2011 no para. En el segon dia de cicle el grup Lexu’s ens oferirà un concert molt especial. Abans però, aquest migdia és el torn del Denominació d’Origen, el programa de ràdio de Concerts.cat. En el programa d’avui farem una sel·lecció musical dels artistes que han passat per les diferents edicions del Musica’t, i evidentment parlarem del concert d’aquesta nit dels Lexu’s! Ja que a més d’actuar, també hem triat una cançó seva com a videoclip de la setmana:

Pots escoltar el D.O. els dissabtes a les 14h a Ràdio Ciutat de Badalona (94.4FM, rcb.cat, i a la tdt). Recupera’ns a través del podcast.

I a les 21.30h al Teatre del Círcol (C/St. Anastasi 2, Badalona) arriba el torn dels Lexu’s. El grup inclourà cançons dels tres discos amb bateria, guitarres acústiques, veus i la novetat d’un violí. Uns Lexu’s que han passat per diversos mitjans per parlar del concert a Badalona. En la ruta per les ràdios, recupera l’entrevista a El Secret de Catalunya Ràdio aquí, a l’Extraradi de COMRàdio aquí, i la del programa Ciutat Oberta a Ràdio Ciutat de Badalona aquí. A més aquesta tarda escolta Ràdio 4 de 17h a 19h per escoltar de que han parlat els Lexu’s. I també mira l’entrevista i actuació musical al Sortida Nord de TVB:

Encara pots comprar la teva entrada a través del punt de venda de Concerts.cat, a Saltamartí Llibres, i una hora abans a les taquilles del teatre.

Anuncis

Comments are disabled.