MUSICA’T

Presentació

Badalona 2011

El Musica’t Badalona 2011, que se celebrarà del 14 al 22 de gener i hi participaran Albert Fibla, els Lexu’s i Sanjosex, va ser presentat dilluns al Círcol, l’escenari on es faran els tres concerts. En el decurs de la roda de premsa, on a més dels organitzadors hi va assistir l’artista Albert Fibla, encarregat d’obrir el cicle, s’ha anunciat, que aquest any, per primer cop, hi haurà una activitat paral·lela: l’exposició “Música per Mirar” de la fotògrafa Marta Pich.


Albert Fibla, del BarnaSants al Musica’t

El cantautor badaloní Albert Fibla obrirà el Musica’t Badalona 2001 divendres 14 de gener. Hi presentarà el disc “Albert Fibla en directe al BarnaSants” que va gravar el mes de març passat en el concert ofert al Teatre Zorrilla de Badalona en el marc d’aquell festival. Gairebé un any després, Albert Fibla tornarà a actuar a la seva ciutat, en aquest cas al Musica’t on oferirà un concert acústic només acompanyat d’un guitarra.

Lexu’s, per primer cop a Badalona

L’endemà del concert d’Albert Fibla, dissabte 15 de gener, el grup catalano-andorrà Lexu’s oferirà el que serà el seu primer concert a Badalona. Hi presentaran, amb la banda completa, el seu tercer disc, “La Vida Perfecta”. Serà un concert únic, perquè es podran escoltar els temes dels tres discos  grup amb nous arranjaments. Serà un unplagged que reunirà bateria, guitarres acústiques, baix i també, per primer cop, un violí.

Sanjosex, flamant premi Enderrock

El Musica’t acabarà dissabte 22 de gener amb el concert de Sanjosex. El cantautor de la Bisbal d’Empordà oferirà al Musica’t un concert en acústic per presentar el seu tercer disc, “Al Marge d’un Camí”. Segons s’ha fet públic la setmana passada, aquest treball ha estat distingit amb el premi Enderrock de la crítica al millor disc de cançó d’autor de l’any passat.

Els  tres concerts començaran a dos quarts de deu de la nit i se celebraran al teatre del Círcol Catòlic, carrer de Sant Anastasi, 2, davant la plaça de la Vila.

“Música per Mirar”

Aquest any, per primer cop, el Musica’t tindrà una activitat paral·lela. Es tracta de l’exposició “Música per mirar”, de la fotògrafa Marta Pich. És una mostra on es recullen instantànies de diversos concerts celebrats entre 2003 i 2010 recopilades per Pich.

L’exposició es podrà veure des del 18 de gener al 27 a La Sargantana, carrer de Sant Sebastià, 2.

 

Les entrades a la venda a Saltamartí i per internet

Les entrades valen 10 euros i es poden comprar a les taquilles del Círcol una hora abans de començar els concerts. També es poden comprar de forma anticipades, al preu de 8 euros, a Saltamartí Llibres (Carrer Canonge Baranera, 78) i al portal www.concerts.cat on també es pot consultar tota la informació del Musica’t Badalona 2011. També estan actives la pàgina al facebook i al twitter.

Una de les novetats d’aquest any és l’abonament. Amb aquesta modalitat s’ofereix una entrada per cadascun dels tres concerts per només 22 euros, fet que suposa un estalvi de més del 25%. Els abonaments es poden comprar a Saltamartí Llibres i el dia del primer concert a les taquilles del Círcol.


Sopar al bar del Círcol

El bar del Círcol també col·labora amb el Musica’t. Una molt bona opció, abans o després dels concerts, és sopar-hi. Tots aquells que la nit del concert sopin al bar del Círcol, aconseguiran un cafè de franc. Només hauran d’ensenyar l’entrada.

 

Anuncis

One response to “MUSICA’T