Torna el Musica’t

 Arriba la segona edició del

MUSICA’T BADALONA

 

El Musica’t és un cicle de música en català en format acústic i en una atmosfera d’intimitat entre l’artista i el públic, organitzat per Produccions d’Origen. Va començar el 2009 amb un notable èxit de públic i una amplíssima repercussió a la ciutat.

 Neix amb la voluntat d’acostar el millor de la música en català en la seva essència: l’artista cara a cara amb el públic. Lluny de grans bandes i acompanyaments musicals, en el Musica’t es crea un clima íntim on la música arriba en format acústic: l’artista només s’acompanya de la seva guitarra.

 La música en català viu possiblement el seu millor moment. Hi ha abundants grups que han diversificat els estils musicals. Ja no es pot qüestionar la qualitat de la música feta a casa nostra i en la nostra llengua. El Musica’t pretén acabar amb la paradoxa de tenir bons intèrprets però escassos concerts. Tendència que s’accentua a Badalona, on s’està molt lluny del que pertoca a la tercera ciutat de Catalunya.

 En el Musica’t 2010 es programen tres concerts al teatre del Círcol Catòlic de Badalona, un espai molt apte per esdevenir en una bona sala de concerts.

 En aquesta segona edició hi participen els màxims representants de la música en català de gèneres diversos: des del rock al pop, passant per la cançó d’autor. El primer concert serà el duet Joan Masdéu (cantant dels Whiskyn’s) i Miquel Abras (millor artista, millor disc i millor lletra de cançó als premis Enderrock’09 i Disc Català de l’Any’09 per Ràdio4). El Musica’t continuarà el dia 29 de gener, el concert serà el del cantautor que està revolucionant aquest gènere clàssic: Cesk Freixas (Millor artista als premis Enderrock’08). Les entrades es vendran de forma anticipada a Saltamartí Llibres (C/Canonge Baranera 78, Badalona) i en dies de concert a partir d’una hora abans a les taquilles del teatre del Círcol (C/Sant Anastasi 2, Badalona)

El cicle té el suport del Círcol Catòlic de Badalona, Saltamartí Llibres, Bar del Círcol, Omnium Cultural, Televisió Badalona, Ràdio Ciutat de Badalona i Ràdio 4.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s